This section is under reconstruction.
Please come back in a few days or contact us.
ALIRIA STUDIOS™
a fi sau
a nu fi o artă
Natura designului grafic este subiectul unor dezbateri aprinse între profesionişti: este acesta o artă sau o tehnică de marketing? Discuţiile sunt alimentate atât de tehnicile artistice de expersie folosite în domeniu, cât şi de faptul că designerii sunt binecunoscuţi pentru personalitatea lor flamboiantă.

Noi am rezolvat această dilema prin decizia de a pune cerinţele clientului în prim-plan. Pentru noi, designul grafic este artă cu o misiune, aceea de a servi scopului exprimat de beneficiar. El este o artă prin frumuseţe, creativitate şi atenţie la detaliu, iar designerul este un artist prin talentul şi pasiunea pe care le investeşte în munca sa. Este pe de altă parte o tehnică de promovare prin capacitatea de a se adapta nevoilor de business, care sunt de fapt şi motivul existenţei sale.

Acestea fiind spuse, designul grafic este fără îndoială unul dintre cele mai importante departamente dintr-o agenţie. Şi asta deoarece are puterea de a da viaţă ideilor şi conceptelor. El creează identităţi vizuale pentru produse şi companii, imaginile necesare pentru campanii de promovare, integrează fotografia cu domeniile conexe şi construieşte realităţi virtuale pe internet.

Pentru că tratăm acest domeniu cu respect şi consideraţie, designul grafic este la rându-i un aliat de nădejde, atât pentru noi, cât mai ales pentru clienţii noştri.